• Количка (0)
   • За нас

    Он-лайн магазин за ножове - лов, тактически, кухненски, мултифункционални ножове и заточващи инструменти

    АйЕсДи БГ ЕООД е фирма със седалище в гр. София, ул. Деян Белишки №54 и адрес за кореспонденция: София, бул. Ботевградско шосе 247. Основната й дейност е в сферата на търговията с ножове, заточващи инструменти, бойно и електропреносно оръжие, аксесоари за тях и тактическо оборудване.

    Основните принципи на фирмената политика са иновативността и креативността. Опита си АйЕсДи БГ ЕООД черпи от редица световно известни и утвърдили името си компании, чиито дистрибутор за страната е – Smith&Wesson, Taser International, Trijicon, Crimson Trace, Buck, Miguel Nieto, Alpha Industries, Jack Pyke, Martinez Albainox и др.

    АйЕсДи БГ ЕООД работи с продукция, която е сравнително нова за българския пазар. Това е факт, криещ редица положителни черти – именно оригиналният характер на продукцията привлича клиенти, давайки  възможност за бързо развитие и успех. Работата с непозната за българския пазар стока обаче, е и едно предизвикателство, заради голямата доза риск, който непознатият и неутвърден на пазара продукт крие.

    АйЕсДи БГ ЕООД е фирма, стремяща се да бъде възможно най-близо до своите клиенти, изучавайки техните изисквания и мнения за предлаганата от нея продукция. В момента основна част от дейността е съсредоточена в разработване на аксесоарите, които са едно допълнение и цялостен завършек на оръжейната продукция. Целта е да предложим на нашите клиенти една пълна и завършена гама продукти.

    Посетете ни в шоурума ни на адрес: гр. София, бул. Ботевградско шосе 247  

 • Ловни и тактически ножове

  Онлайн магазин за ловни, тактически, кухненски и за всеки ден - ножове и точила.

  В Нож.бг можете да намерите ножове, мечове, саби и подаръци на марките: Buck, Miguel Nieto, Smith & Wesson, Outdoor Edge, Junglee, Martinez Albainox и др. 

 • Контакти

  АЙЕСДИ БГ ЕООД
  Адрес по регистрация: гр. София, ул. Деян Белишки 54 Уважаеми Клиенти, Екипът на noj.bg няма да работи от 22.12 до 26.12.2018г. и от 30.12.18г. до 01.01.2019г.

  : София 1517, кв. Враждебна, бул. Ботевградско шосе, № 247
  : 02/983-50-14
  : 0885-042-084
  : 02/983-14-69
  : on-line_isd
  :
 • Марки

 • Copyright © 2018 АйЕсДи БГ ЕООД

 • Сравни

  Затвори
  Отвори
  Няма резултат